Kurtiniadis Tahminleri

3 Mart Kurtiniadis İZMİR Tahminleri MİSLİ TUTTU: 553,77 TL

1.Ayakta ara sonrası yarış görüp nefes açan ve çim pist performansını çok daha iyi olduğunu gözlemlediğim 3-UYGAR BEY’in üstün süratiyle çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum.

 

DİPMEN: Ara sonrası gördüğü yarışlarla formunu yükseltip, son koşusunda muazzam bir performans sergileyerek kazandığı yarışıyla mükemmel durumda olduğunu ispatladı. Bugünde en iyi performanslarını sergilediği mesafede, bomboş sikletiyle çok avantajlı konumda yarışacak. Startla birlikte öne düşüp yüksek tempo vermesini beklediğim yarışta, çıktığı gibi bitirmesini bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

3.Ayakta formunun zirvesinde olan 1-GÖKÇESTAR, stili rakiplere aldırış etmeden koşu liderliğini ele geçirip tempoları da iyi seviyelerde tutarak çıkacağı düzlük boyu tüm ataklara direnip kazanmasını beklediğim isimdir.

 

4.Ayakta doğal favori 1-CANMETE‘nin kazanması normal sonuç olacaktır.

 

5.Ayakta ise uzun mesafeleri daha etkili koştuğuna inandığı, yarış temposunun da oldukça yüksek seviyede geçmesi gidişat avantajı yaratacağını düşündüğüm 1-AHİRDAĞ, düzlük üzerinde yapacağı etkili sprintle kazanmasını beklediğim kısraktır.

 

Son ayakta ise takip atımız 1-BATTLE CROWN  koşuyor. Safkanın son koşusu ölçü değil. Bugün son derece uygun rakipler yanında lehine mesafeye çıkacak. Ön tarafa gelecek fazla bir rakibi yok. Liderliği baştan ele geçirebilirse, çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum.

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM

3-UYGAR BEY / 1,2,4,7,5,6

9-DİPMEN

1-GÖKÇESTAR / 7,2,6

1-CANMETE / 4

1-AHİRDAĞ / 6,2,10

1-BATTLE CROWN / 2,3

Tutar: 100,80 TL

 

EKO ALTILI ŞABLONUM

3-UYGAR BEY / 1,2,4,7,5,6

9-DİPMEN

1-GÖKÇESTAR

1-CANMETE / 4

1-AHİRDAĞ / 6,2,10

1-BATTLE CROWN / 2,3

Tutar: 25,20 TL

 

MİSLİ ALTILI ŞABLONUM

3-UYGAR BEY / 1,2,4,7,5,6

9-DİPMEN

1-GÖKÇESTAR

1-CANMETE

1-AHİRDAĞ / 6,2,10

1-BATTLE CROWN / 2,3

Tutar: 12,60 TL

 

MİSLİ-2 ALTILI ŞABLONUM

3-UYGAR BEY / 1,2,4,7,5,6

9-DİPMEN

1-GÖKÇESTAR

1-CANMETE

1-AHİRDAĞ / 6,2,10

1-BATTLE CROWN

Tutar: 4,20 TL

 

MİSLİ-3 ALTILI ŞABLONUM

3-UYGAR BEY

9-DİPMEN

1-GÖKÇESTAR

1-CANMETE

1-AHİRDAĞ / 6,2,10

1-BATTLE CROWN

Tutar: 0,60 Kuruş

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir